VIDEO Nunta baronilor de Buzău, fără greii din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proaspeţii însurăţei, Adrian (29 de ani) şi Roberta (25 de ani) Mocanu, după ceremonia de la Starea Civilă
Proaspeţii însurăţei, Adrian (29 de ani) şi Roberta (25 de ani) Mocanu, după ceremonia de la Starea Civilă

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, nunta din acest weekend a deputatului Adrian Mocanu cu Roberta Doloiu n-a mai beneficiat, până la urmă, de mult aşteptata prezenţă a baronilor PSD din ţară. Printre cei care au ocolit evenimentul de la Buzău se numără Marian Oprişan, Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, în timp ce Marian Vanghelie a ajuns la nunta familiei Mocanu cu elicopterul.

Citiţi şi:

Week-end-ul nunţilor cu fast: baroni, politicieni şi oameni de afaceri s-au încuscrit

Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţului Buzău şi al şefei Fiscului buzoian, cu Roberta Doloiu, fiica unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri locali, a strâns peste 1.200 de invitaţi.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă, la ora 17.00, fiind oficiată de naşul perechii, primarul Constantin Boşcodeală. Au participat doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi care au plecat apoi către biserica unde s-a oficiat cununia religioasă. Aici, alături de miri a stat şi Mircea Geoană, fostul şef al PSD, aflat însă în trecere prin Buzău. „Azi este o zi deosebită, nu avem culoare politică. Am venit pentru miri, care sunt prietenii noştri", a declarat Geoană, după care a plecat spre Braşov.

Naşii însurăţeilor, Constantin şi Felicia Boşcodeală

Naşii însurăţeilor, Constantin şi Felicia Boşcodeală

După ceremonia religioasă, Roberta şi Adrian Mocanu s-au îndreptat către locul unde avea să se desfăşoare marea petrecere, patinoarul „Ice Magic", de la marginea oraşului. Primii care şi-au făcut apariţia la petrecere au fost socrii mari, Rodica şi Victor Mocanu, după aceea au sosit naşii, Felicia şi Constantin Boşcodeală, iar la scurt timp au sosit şi mirii, puţin peste ora 20.00. La intrare, mirii au fost întâmpinaţi de Rodica Mocanu, soacra mare, care i-a legat, aşa cu cere tradiţia, cu un ştergar artizanal.

Fostul şef SIE, Claudiu Săftoiu, a ajuns printre primii la petrecere  Foto: Mediafax



Apoi au început să apară şi invitaţii. Deputata PSD Carmen Moldovan, senatorul PNL Cristinel Bâgiu, fostul şef al SIE, Claudiu Săftoiu, alături de iubita sa Cristina Faighel, urmaţi de şefi ai poliţiei, jandarmeriei şi pompierilor, oameni de afaceri locali, angajaţi ai instituţiilor locale, primari din judeţ, dar şi prieteni ai socrilor şi mirilor, cu toţii au ţinut să fie alături de miri la marele eveniment. În total, 1.200 de oameni.

Fostul şef SIE, Claudiu Săftoiu, a ajuns printre primii la petrecere  Foto: Mediafax

Soţii Geoană au participat doar la ceremonia religioasă   Foto: Mediafax



Deşi lideri importanţi ai Partidului Social-Democrat erau pe lista invitaţilor, printre aceştia numărându-se Victor Ponta, Adrian Năstase, Marian Oprişan, Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, cei mai mulţi nu şi-au făcut apariţia la nunta de la Buzău.

Vanghelie - zburătorul

Cea mai spectaculoasă apariţie îi revine lui Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti, care a venit la nuntă cu elicopterul. Aparatul a aterizat pe un teren de antrenament de lângă stadionul Gloria Buzău. Vanghelie, care a venit fără soţie, a fost întâmpinat de naşul mare, Constantin Boşcodeală. Imediat după aterizare, el a ţinut să specifice că a fost obligat de împrejurări să folosească un astfel de mijloc de transport.

Soţii Geoană au participat doar la ceremonia religioasă   Foto: Mediafax

Marian Vanghelie (stânga) a ajuns la nuntă cu elicopterul



„Foarte mulţi tineri mi-au solicitat să merg la Şcoala de Vară a TSD la Geoagiu - Băi, judeţul Hunedoara. Nu aveam cum să merg şi acolo şi să ajung şi la acest eveniment important, nunta unui prieten apropiat. A trebuit să găsesc o soluţie şi aşa am ales să vin de acolo cu elicopterul", a declarat Marian Vanghelie. Primarul sectorului 5 a refuzat să dezvăluie ce cadou le-a pregătit mirilor, dar a ţinut să specifice că este exact ce le trebuie. Mocanu susţine că lipsa colegilor de partid nu l-a deranjat deloc: „A venit toată lumea care trebuia să vină".

Mâncare făcută de un bucătar italian

Meniul a fost pregătit de un maestru bucătar italian. „Am pregătit un meniu clasic, aşa cum şi-au dorit mirii. Bucătarul nostru, Antonio Passareli, a pregătit totul, de la aperitiv, peşte, sărmăluţe şi grătar. Tortul a fost comandat de la o cofetărie din oraş", a declarat Sorin Cristea, organizatorul evenimentului, fără a menţiona însă costurile petrecerii. Socrul mare a precizat totuşi că în pregătirea nunţii a fost ajutat de multă lume „cu una, cu alta". Aranjamentele florale care au împodobit sala sunt făcute tot la Buzău, de o firmă ai cărei angajaţi au lucrat non-stop timp de trei zile.

„Am realizat aranjamentele pentru cele 110 mese, dar şi cele de pe mantinelă, arcade, stâlpi şi cocardele. Fiecare aranjament de pe masă este făcut din nouă trandafiri roşii, patru hortensii, opt orhidee, şi cocktail de frunze. Lumânările şi buchetele le-au comandat naşii la o altă florărie", a declarat Sorin Zoe, patronul firmei care se ocupă de aranjamentele florale. În incinta patinoarului a fost amplasată o scenă pe care au urcat în noaptea nunţii 12 formaţii româneşti. Horia Brenciu, Paula Seling, Ovidiu Komornic, Veta Biriş, Alexandru Jula şi Emilia Ghinescu, sunt doar câteva dintre vocile care au asigurat atmosfera. Petrecerea a ţinut până la ora 4.00, dar ultimii invitaţi au părăsit patinoarul abia la ora 7.00.

"Foarte mulţi tineri mi-au solicitat să merg la Şcoala de Vară din Hunedoara. Nu aveam cum să merg şi acolo şi să ajung şi la acest eveniment important. Am găsit o soluţie, am venit cu elicopterul. "
Marian Vanghelie
preşedinte PSD Bucureşti

"Azi este o zi deosebită, nu avem culoare politică. Am venit pentru miri, care sunt prietenii noştri."
Mircea Geoană
preşedintele Senatului

Încuscrire între miliardarii Forbes

Andrei, fiul cel mare al omului de lui Gheorghe Bosînceanu, şi-a unit destinul cu Betty, fiica lui Niculae Duşu, proprietarul firmei Celco. Cei doi s-au cunoscut în Marea Britanie, unde îşi făceau studiile. Nunta cu fast a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Palatul Snagov, lângă Bucureşti. La petrecere a participat şi Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, Traian Băsescu.  Familiile Bosînceanu şi Duşu se numără printre cele mai bogate din ţară. Magnatul Bosînceanu ocupă locul 22 în Top Forbes 2010 cu o avere de 200 de milioane de euro făcute din shipping, iar familia Duşu este pe locul 49 în Top Forbes cu o avere estimată la 110 milioane de euro. Mariana Iancu

Marian Vanghelie (stânga) a ajuns la nuntă cu elicopterul
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite