Nuntă pe motocicletă, în două episoade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuntă pe motocicletă, în două episoade
Nuntă pe motocicletă, în două episoade

Mireasa în dantelă neagră, îmbrăcată în stil gotic, şi invitaţii ambalând motoarele i-au uimit pe bistriţeni. Cei mai mulţi dintre privitori i-au urmărit cu simpatie pe miri, cu tot cortegiul insolit de nuntaşi.

Ottilia şi Bogdan Cormoş şi-au spus da unul altuia „Da” în cadrul unei ceremonii mai puţin obişnuite. Cuplul s-a dus ieri la starea civilă şi apoi la biserică împreună cu un convoi de motociclişti. O apariţie spectaculoasă a fost însă mireasa, îmbrăcată complet în negru: o rochie în stil gotic, din dantelă, care îi lăsa la vedere picioarele ce purtau un mic tatuaj deasupra genunchiului, încălţate în pantofi cu toc cui.
Ţinutele, atât cea a miresei, cât şi costumul elegant gris, cămaşă roz cu butoni asortaţi al mirelui a fost achiziţionată din Germania, după căutări epuizante prin  magazinele din România. „Rochia am văzut-o cu ochii minţii, dar aici nu am găsit aşa ceva, aşa că am
luat-o din Germania, dintr-un magazin de profil”, ne spune proaspăta doamnă Cormoş. Recunoaşte că ţinuta este puţin inedită, dar ca o iubitoare de rock ce este, spune că nu putea să vadă îmbrăcată în altceva. Doar mama soacră are câte ceva de adăugat. „Cu motocicletele este perfect, dar când am auzit că rochia e neagră nu am fost foarte încântată. Acum că o văd, îmi place cum îi stă îmbrăcată”, remarcă Ana Cormoş.

Motociclismul, tradiţie de familie

Bogdan tocmai a împlinit 40 de ani şi a fost „infestat” cu pasiune pentru motoare în urmă cu trei ani. Mireasa practică motociclismul de mai bine de 10 ani şi spune că are pasiunea în sânge. În familia ei, motocicletele sunt o tradiţie. Bunicul, tatăl şi chiar mama sunt împătimiţi ai motoarelor. Pe vremea când în România nici nu existau maşini, bunicul Ottiliei avea motocicletă.
Au avut fiecare câte un accident destul de dur de motocicletă, dar asta nu i-a intimidat şi nici nu i-a ţinut departe de pasiunea lor. „La mine a fost destul de dur, şi acum se mai vede urma fracturii”, spune Ottilia. În schimb, Bogdan crede că a scăpat doar pentru că circula cu viteză mică.  De altfel, prudenţa este cuvântul de ordine când vine vorba de pasiunea comună.

Comentarii de privitori

Deşi ideea unei nunţi în negru şi un alai de motoare poate părea deplasată, cei doi spun că sunt nişte oameni aşezaţi şi responsabili. Amândoi au licenţa în psihologie, însă nu profesează, dar lucrează la aceeaşi  firmă.
Bistriţenii, care le-au văzut alaiul, i-au privit unii intrigaţi, alţii cu multă simpatie. „O dată în viaţă se însoară omul. E  ceva unic, aşa că merită să facă orice îi spune inima. Bravo lor”, spune Nelu Popan, un bistriţean de vârstă mijlocie. O femeie în vârstă comentează cu o alta, ceva mai tânără, culoarea rochiei. „Apoi altă culoare n-a găsit?” „Lasă că-i stă bine aşa, era mai bine pe motocicletă cu rochie albă?”, o linişteşte prietena.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite