Nuntă între doi campioni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eniko Barabas şi Florin Mironcic s-au căsătorit ieri la Brăila. Vicecampioana mondială la canotaj şi dublul campion european la kaiac-canoe au ales să-şi unească destinele în prezenţa mai multor personalităţi din lumea sportului.

Lipovean la origine, Florin Mironcic a ţinut ca la nunta sa să respecte toate rigorile tradiţionale, motiv pentru care el şi aleasa inimii sale s-au prezentat în faţa ofiţerului stării civile îmbrăcaţi în costume populare.

După un sezon obositor, presărat cu foarte multe competiţii pentru cei doi îndrăgostiţi, aceştia îşi vor lua o scurtă vacanţă. Eniko şi Florin vor pleca la Paris, acolo unde îşi vor petrece o romantică lună de miere.

“Vrem neapărat să trecem pe la Disneyland. Din cauza programului aglomerat, nu prea am avut timp să călătorim prea mult peste hotare, dar măcar în luna de miere să ne relaxăm şi noi”, ne-a dezvăluit lidera echipajului de 8+1, care s-a cunoscut cu soţul ei în cantonamentele comune desfăşurate în creierii munţilor la Piatra Arsă. 

Au avut invitaţi de gală

La nunta celor doi campioni au asistat foarte multe personalităţi din lumea sportului autohton, precum cvintupla campioană olimpică la canotaj Elisabeta Lipă (actualmente preşedinte al federaţiei de specialitate) şi cvadruplul campion olimpic la kaiac-canoe Ivan Patzaichin, fost antrenor al mirelui la lotul naţional.

Domnişoare de onoare au fost două colege ale miresei din barca de 8+1, Roxana Cogianu şi Camelia Lupaşcu.

image

Vrem neapărat să trecem pe la Disneyland, măcar în luna de miere să ne relaxăm şi noi.

image


Eniko Barabas
canotoare

Eniko Barabas

image

Data şi locul naşterii

: 21 iulie 1986, Reghin

Legitimată: CSA Steaua

Palmares:Vicecampioană mondială în 2005 şi 2008 ; Vicecampioană europeană la patru vâsle
în 2007 ; Bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 ; Campioană europeană în 2008 şi 2009

Florin Mironcic

image

Data şi locul naşterii

: 4 mai 1981, Brăila

Legitimat: CS Dinamo

Palmares: Vicecampion mondial la canoe 4 în 2005 ; Bronz mondial la canoe 4 în 2006 şi 2007 ; Campion european la canoe simplu  şi la canoe 4 în 2006 ; Vicecampion european la canoe simplu în 2006

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite