Numărul tamponărilor s-a dublat de când a început şcoala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul tamponărilor din Timişoara s-a dublat după 15 septembrie. Până la începutul săptămânii numărul accidentelor uşoare era, în medie, de 25 pe zi. După 15 septembrie numărul

Numărul tamponărilor din Timişoara s-a dublat după 15 septembrie. Până la începutul săptămânii numărul accidentelor uşoare era, în medie, de 25 pe zi.

După 15 septembrie numărul lor a crescut la 50 pe zi. "Cele mai multe tamponări se produc din cauza nepăstrării distanţei, neatenţiei şi neasigurării la schimbarea direcţiei de mers", a spus şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos. Vremea rea este, de asemenea, un alt factor care duce la accidente uşoare.

Toată poliţia în stradă

Din cauza problemelor din trafic, dar şi pentru că tot mai multe persoane îşi cumpără maşini, va fi suplimentat numărul poliţiştilor care vor interveni în trafic. Aproape 450 de agenţi de la ordine publică vor avea atribuţii pe şosele şi vor acţiona pentru fluidizarea traficului în săptămânile următoare.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea, spune că municipalitatea nu are soluţii pentru evitarea blocajelor. "Întrebaţi timişorenii de ce îşi cumpără maşini", declară Boncea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite