Târgu-Jiu: Notele l-au făcut să se arunce în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama elevului de 11 ani care s-a sinucis spune că micuţul era supărat din cauza rezultatelor slabe

Aseară, copilul de 11 ani s-a învoit de la ora de religie sub pretextul că vrea să plece la ţară. A aşteptat să se întunece afară şi s-a urcat pe blocul turn din faţa şcolii, de unde s-a aruncat fără să stea prea mult pe gânduri. Remus Niţoi a recurs la suicid pentru că avea probleme la matematică, iar profesorul îi dădea numai note mici la lucrări. Aceasta este varianta mamei copilului de 11 ani, care a intrat în stare de şoc în momentul în care şi-a văzut fiul prăbuşit la pământ.  În urma lui Remus, s-a auzit doar un zgomot puternic, care a scos locatarii din apartamente. Micuţul era întins pe ciment, fără suflare. „Acesta este blocul morţii, fiind  cel de-al treilea copil care a murit după ce s-a aruncat de pe imobil. Am auzit doar o bubuitură puternică şi am ieşit să văd ce s-a întâmplat. Am văzut copilul care, surprinzător, nu avea nicio picătură de sânge pe el sau în jurul lui”, spune o vecină speriată de cele întâmplate. Părinţii lui Remus erau divorţati, iar tatăl este plecat în Italia.

S-a găsit un bilet de adio


Emil Moţa, procurorul de caz, a confirmat că a fost găsit un bilet de adio, lăsat de băieţel, în care acesta îşi ia rămas-bun de la toată lumea. În plus, la sfârşitul caietelor au mai fost găsite câteva „înscrisuri morbide“, cum spun anchetatorii, semn că acesta îşi plănuise de multă vreme moartea. În urma cercetărilor, s-a stabilit că elevul avea o relaţie rece cu tatăl său, care îl mustra de nenumărate ori pentru notele proaste.
Astăzi, în curtea şcolii la care a învăţat Remus, elevii şi profesorii au ţinut un moment de reculegere. Profesorul de matematică, Grigore Vlădoiu, consideră că nu este vinovat cu nimic de moartea copilului, pentru că nu era singurul elev în această situaţie şi avea note proaste la mai multe materii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite