Norul de cenuşă l-a făcut pe Geoană să resimtă acut lipsa autostrăzilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană, preşedintele Senatului
Mircea Geoană, preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a afirmat că a resimţit acut absenţa autostrăzilor din România în momentul întoarcerii cu maşina de la Roma din cauza norului de cenuşă.

"Vreau să vă spun că absenţa autostrăzilor în România am resimţit-o acut în deplasarea auto pe drumul de întoarcere de la Roma, pe care am avut plăcerea să o fac pe autostrăzile Europei, până când acestea au încetat să mai existe", le-a spus el colegilor din conducerea Senatului în şedinţa de marţi.

El a făcut aceste declaraţii cu ocazia discutării de către Biroul permanent al Senatului a Memorandumului intern privind suportarea din bugetul Senatului a cheltuielilor suplimentare ocazionate de închiderea spaţiului aerian, aferente întoarcerii de la a 10-a reuniune interparlamentară privind energia.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a efectuat, în perioada 15-16 aprilie o vizită la Roma, unde a participat la a 12-a reuniune a Asociaţiilor Senatelor din Europa. Din cauza restricţiilor de trafic, Geoană a venit din Italia până la Belgrad cu o maşină, iar din capitala Serbiei a fost preluat de SPP, continându-şi drumul până la Bucureşti tot cu maşina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite