Noaptea de Înviere: rece, cu ploi în estul ţării şi 2 grade în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea de Înviere se anunţă una calmă, dar totuşi rece, cu averse şi vânt doar în jumătatea estică a ţării. În restul ţării, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime între 10 şi 20 de grade Celsius.

În Bucureşti vor fi în această noapte doar 2 grade Celsius, dar nu trebuie să ne aşteptăm la ploi. Meteorologii anunţă că va fi destul de rece, o seară deÎnviere cu temperaturi între 0 şi 5 grade, doar pe litoral va fi ceva mai cald.

Vremea schimbătoare se va menţine. Va fi destul de rece, cu minime între 0 şi 5 grade, dar în depresiunile din estul Transilvaniei vor fi temperaturi negative.

La munte va ploua în staţiunile din Carpaţii Orientali şi estul celor Meridionali. Temperaturile vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade. Pe Litoral se vor înregistra 8 grade.

Mâine va fi o zi frumoasă, vântul va sufla, în general, cald. În Bucureşti ziua de mâine se anunţă caldă, iar maxima creşte până la aproximativ 20 de grade.

Şi a doua zi de Paşte va fi una caldă cu temperaturi între 16 şi 22 de grade, dar ploile se vor întoarce în vest. În Bucureşti este posibil să plouă doar pe înserat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite