Ninsoarea se opreşte miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valul de frig care traversează Europa, instalându-se şi pe teritoriul ţării noastre, a pornit ieri dinspre Peninsula Scandinavă, aducând temperaturi negative şi precipitaţii sub formă de

Valul de frig care traversează Europa, instalându-se şi pe teritoriul ţării noastre, a pornit ieri dinspre Peninsula Scandinavă, aducând temperaturi negative şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. I

arna a venit şi la noi, pentru puţină vreme, mai ales în zonele de munte. Deocamdată, vremea se va menţine rece timp de trei zile, iar în această perioadă, valorile maxime înregistrate vor fi de până la minus 5 grade Celsius.

Ieri, la Miercurea-Ciuc, mercurul termometrelor a arătat minus 20 de grade Celsius, iar utilajele au fost scoase pe şosele pentru a împrăştia zăpada.

De astăzi însă, începând cu ora 18.00, va fi ridicat codul galben de ninsoare, deoarece meteorologii consideră că nu mai există niciun pericol de înzăpezire.

Începând de miercuri, temperaturile vor creşte cu trei până la cinci grade, nu se vor mai înregistra precipitaţii, iar vremea, în a doua parte a săptămânii, va fi normală pentru această perioadă a anului.

Dobrogea ferită de zăpadă, ploi în Banat

În Transilvania, zăpezile sunt, abundente, cu temperaturi negative extreme.

În Dobrogea, care este ocolită de precipitaţii, maximele vor ajunge marţi la 14 grade Celsius.

În Moldova a nins, dar temperaturile vor creşte şi aici, de marţi ajungând la 17 grade Celsius la Iaşi.

În Banat va ploua începând de marţi, maxima va urca la 8 grade Celsius.

În Capitală, cerul va fi acoperit de nori, cu o maximă de 11 grade Celsius.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite