Constanţa: Nimic nu stă în calea maşinilor de pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi autorităţile au montat panouri informative pe care scrie că accesul vehiculelor este interzis, pe plajele de la malul Mării Negre autoturismele şi ATV-urile cutreieră nestingherite litoralul.

Ieri, pe cordonul litoral dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, în apropiere de plaja de la nudişti era parcată o maşină cu numere de Italia. Luni după-amiază, un ATV staţiona pe nisipul din faţa Cotton Club, iar alte două vehicule de acest fel erau parcate în spatele Cazinoului din Mamaia.

Deşi şoferii nu se sfiesc să intre cu maşinile şi ATV-urile pe nisip, Poliţia Comunitară şi Direcţia Apelor Dobrogea Litoral nu au mai dat nicio amendă în ultimele zile. „Trebuie să ne coordonăm cu autorităţile locale astfel încât nici ei să nu mai dea voie şoferilor să parcheze. Scopul nostru nu este neapărat acela de a le da amenzi de sute de milioane.

Noi trebuie să-i determinăm să nu mai parcheze pe plajă. Vom lua legătura cu Poliţia Comunitară şi cu administraţia locală din staţiunile unde mai sunt astfel de probleme, astfel încât să fie împiedicat accesul şoferilor pe plajă“, a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al DADL.

De la începutul sezonului estival, reprezentanţii instituţiei au aplicat două amenzi în valoare de 20.000 de lei fiecare, iar poliţiştii comunitari din Constanţa au dat patru amenzi cu valoarea de 10.000 de lei fiecare. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite