Nicoleta, aruncarea anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta, aruncarea anului
Nicoleta, aruncarea anului

La capătul unui concurs în care a reuşit patru aruncări peste baremul de 62 metri ce asigură prezenţa la Mondialele de la Berlin, barem pe care oricum îl îndeplinise de ceva vreme, Nicoleta Grasu a stabilit la ultima tentativă şi cel mai bun rezultat al ei din 2009 (64,40 m).

Performanţa l-a făcut s-a radieze de fericire pe antrenorul responsabil cu aruncările la FRA, Dan Serafim.

Ştefan grasu a îmbrăcat tricoul de campion


Sigură pe ea, Nicoleta Grasu a părăsit perimetrul de concurs, iar apoi, undeva în zona secretariatului tehnic, şi-a îmbrăţişat fiul, pe Ştefan. “Rezultatul este pozitiv. Sper să fiu sănătoasă până la Mondiale”, ne-a declarat cu amabilitatea sportiva care va participa pentru a şasea oară la CM de seniori.

Apoi, la festivitatea de premiere, după ce şi-a invitat fiul să îmbrace tricoul destinat campionilor României a primit medalia şi cupa de la soţul ei, Costel Grasu. Fostul performer şi-a mascat satisfacţia, preferând să fie prudent în declaraţii. “Nu vrem să vorbim despre o medalie la Mondiale. Am mai făcut-o şi am dat greş. Să fie acolo, iar apoi vorbim despre ea”.

Cât priveşte secretul longevităţii Nicoletei – din 1993 încoace nu s-a clasat niciodată mai jos de locul 7 la competiţiile majore -, antrenorul răspunde imediat: “Profesionalism împins la extrem. Multă muncă şi organizare ireproşabilă”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite