Nicolas Cage are datorii enorme la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage le-a dat autografe fanilor sibieni (foto: Arhivă)
Nicolas Cage le-a dat autografe fanilor sibieni (foto: Arhivă)

Actorul Nicolas Cage, aflat în România pentru filmările la pelicula "Ghost Rider 2", încearcă să iasă din încurcătura provocată de enormele datorii către stat.

Potrivit site-ului TMZ, care publică un document oficial eliberat de Trezoreria americană, Nicolas Cage este dator statului american cu 14 milioane de dolari, suma reprezentând taxele pe care nu le-a plătit în anii 2002, 2003, 2004 şi 2007.

Citiţi aici documentul.

Recent, celebrul actor american a înapoiat statului 360.545 de dolari pentru taxele din 2002 şi 2004.

Citiţi şi: VIDEO Nicolas Cage a făcut scandal în centrul Capitalei

 Actorul a fost nevoit să scoată la vânzare din proprietăţile sale, a renunţat la maşini scumpe şi yachturi, pentru a-şi putea achita o parte din datorii.

Pe parcursul carierei mele am plătit taxe în valoare de cel puţin 70 de milioane de dolari, dar, din cauza unei probleme legale recente, trebuie să plătesc alte 14 milioane de dolari către Fisc, declara actorul, în ianuarie, pentru revista People.

Totuşi, în prezent lucrez cu un alt management şi sunt fericit să spun că sunt la zi pentru 2009, toate taxele vor fi plătite, inclusiv cele de stat care urmează să fie stabilite, a mai spus el.

Îl acuză pe fostul său manager că l-ar fi ruinat

La jumătatea lui octombrie 2009, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că acesta şi-a dat în judecată fostul impresar, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datora la acel moment Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

În aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Celebrul actor de la Hollywood şi doi dintre apropiaţii săi s-au luat la ceartă duminică dimineaţă, în centrul Bucureştiului. Mai multe detalii aici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite