Nicolae şi-a găsit mama şi sora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şi-a reîntâlnit ieri rudele,pe care nu le-a mai văzut de ani de zile. „Adevărul” i-a îndeplinit lui Nicolae Mihailovici cea mai mare dorinţă. Ieri, sportivul crescut într-un centru de plasament şi-a reîntâlnit rudele pierdute.

Cu inima strânsă, Nicolae a ciocănit la uşa unei căsuţe modeste din comuna Leorda. Acolo locuieşte sora sa Mihaela, care s-a bucurat nespus să îl vadă. „Nicolae nu s-a schimbat prea mult faţă de când l-am văzut ultima dată.

A rămas la fel de timid şi de slab. De acum ştie unde stau şi îl aştept oricând să vină. De câte ori voi ajunge în Botoşani îl voi căuta şi eu şi sper să ţinem legătura în continuare”, a spus Mihaela Smeu, sora lui Nicolae.

Fratele se teme însă că nu va ajunge să o viziteze prea des, din lipsă de bani. "Este mai greu să ajung pentru că singurii bani pe care îi am sunt din alocaţie, dar voi încerca din când în când să ajung la ea”, a declarat tânărul.

Mama lui s-a înstrăinat de toţi copiii

De acolo, Nicolae a mers la mama sa, care locuieşte cu chirie într-un apartament din Botoşani. Femeia a fost surprinsă să-l vadă în prag pe fiul său, pe care l-a invitat şovăielnic înăuntru.

Cu ochii în pământ, ea a povestit cum l-a părăsit pe băiat. „L-am lăsat la cămin când avea trei ani. Şi eu şi soţul meu ne-am îmbolnăvit, el a murit şi nu mai aveam posibilitatea să îl cresc. Am plecat apoi la mănăstire. Am stat pe la mai multe mănăstiri din zona Moldovei”, a spus Lenuţa Mihailovici.

De mai multe ori a vrut să îl caute, dar de fiecare dată s-a ivit altceva şi nu s-a mai dus. „Eu sunt în fiecare zi pe drumuri, ba la Bucureşti, ba la Suceava”, s-a scuzat femeia. În afară de Nicolae şi Mihaela, mai are două fete, pe Claudia şi Sabina.

Nu ştie prea multe despre ele. Una a plecat să muncească prin ţară, iar pe cealaltă a dat-o într-un centru de plasament.
Lenuţa Mihailovici trăieşte din comerţul cu obiecte bisericeşti şi după spusele sale câştigă până la 3.000 lei lunar.

Cu toate acestea, nu a avut să-i dea lui Nicolae decât o brăţară şi o sticluţă cu mir. I-a spus că dacă nu are unde să stea, îi dă o casă moştenită la Belecea, aproape dărâmată.

Bucuros că are o familie

Nicolae s-a arătat încântat de revederea rudelor sale. „Mă bucur foarte mult că mi-am revăzut mama şi sora. Îmi doream foarte mult să îi văd. Acum cea mai mare dorinţă a mea este să am un hârb de telefon şi să pot ţine legătura cu ele”, a spus tânărul.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite