Nicolae Ivăşchescu va asigura interimatul la Ministerul Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a anunţat miercuri că secretarul de stat Nicolae Ivăşchescu va asigura temporar conducerea Ministerului Muncii, acesta urmând să gestioneze doar problemele curente ale instituţiei până la numirea unui nou ministru.

Emil Boc a arătat că are în analiză mai multe persoane pentru postul de ministru al Muncii , dar că va formula o propunere în zilele următoare, după ce se va consulta atât cu colegii de partid, cât şi cu preşedintele Traian Băsescu, releatează Mediafax.

Click aici pentru a citi CV-ul lui Nicolae Ivăşchescu.

image

Nicolae Ivăşchescu doar gestionează treburile curente ale Ministerului până la numirea oficială a noului ministru al Muncii. Voi face cunoscută decizia după ce mă voi consulta atât în partid, cât şi cu şeful statului în vederea nominalizării şi după aceea, evident, vom face această propunere, a declarat primul-ministru.

Ministrul demisionar al Muncii Ioan Botiş a venit la şedinţa de miercuri a Guvernului pentru câteva minute. Botiş a mulţumit colegilor de Cabinet pentru colaborare şi a părăsit sala de şedinţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite