FOTBAL: Nicolae Badea: "Diseară vom lua o decizie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Nicolae Badea: "Diseară vom lua o decizie"
FOTBAL: Nicolae Badea: "Diseară vom lua o decizie"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că în cursul serii urmează să ia o decizie importantă pentru gruparea din Ştefan cel Mare, însă nu a dorit să confirme dacă antrenorul Dario Bonetti va fi sau nu demis.

"În această seară se va lua o decizie care priveşte clubul Dinamo, nu mă antepronunţ. Când va fi ceva oficial, atunci voi face totul public. Nu suntem încă la acest stadiu. N-am luat momentan nicio decizie în niciun caz, nici al lui Bonetti. Dacă va fi o decizie importantă? Şi pregătirea echipei pentru meciul de duminică e importantă, şi tunsul terenului la fel. Vom anunţa totul la timpul potrivit", a spus Badea.

Vicepreşedintele Vasile Turcu a precizat, pentru NewsIn, că Badea este alături de el şi de Cristi Borcea în conflictul cu Bonetti şi are încredere totală în acesta. "Domnul Badea e un diplomat şi de aceea nu vrea să spună prea multe. Vă daţi seama că e vorba de contracte, trebuie să existe discuţii între părţi, nu e aşa uşor. Dar vă spun că domnul Badea e solidar cu mine şi cu Cristi Borcea".

Tehnicianul italian a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă în care anunţa ca este în continuare antrenorul lui Dinamo, iar imediat a plecat în cantonamentul de la Săftica, acolo unde a convocat jucătorii şi restul staff-ului tehnic la o şedinţă. Vasile Turcu a dezvăluit însă că Bonetti "a plecat la Săftica să îşi facă bagajele pentru că Ion Marin va conduce antrenamentul de sămbătă seară".
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite