Nicoară Mihali ţine poliţia în şah

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoară Mihali  ţine poliţia în şah
Nicoară Mihali ţine poliţia în şah

Infractorul a scăpat de două ori din mâinile poliţiştilor. Poliţişti maramureşeni şi suceveni continuă să îl caute pe suspectul din cazul „Buldozerul“, care a tras, vineri seară, mai multe focuri de armă într-o maşină a Poliţiei.

Maramureşeanul este dat în urmărire în dosarul „Buldozerul”, pentru trafic cu utilaje de mare tonaj furate din străinătate.

Vineri seara, Nicoară Mihali (22 de ani), zis Bandriş, s-a făcut din nou nevăzut, după ce a deschis focul asupra unei maşini de poliţie din Borşa. Echipele de poliţişti

l-au depistat în trafic, în zona Preluca Tătarilor din Pasul Prislop, conducând un autoturism de teren înmatriculat în străinătate. Au plecat în urmărirea lui, însă acesta a demarat în trombă spre o pârtie de schi din apropiere şi a intrat în pădure.

„De la distanţa de aproximativ 70-80 de metri, din maşina urmărită s-a tras înspre poliţişti cu un pistol de calibrul 7,65 mm, aceştia ripostând la rândul lor cu mai multe focuri de armă”, a spus Voichiţa Zehan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş. După schimbul de focuri, Nicoară Mihali a reuşit să scape. Deşi în zonă au fost instituite numeroase filtre, până aseară, Nicoară Mihali nu fusese prins.

Nicoară Mihali este cunoscut ca un cal breaz în Borşa pentru scandalurile pe care le-a provocat. Tânărul de 22 de ani a fost cercetat în mai multe dosare, iar după un scandal petrecut la 19 august anul trecut a primit o condamnare de trei ani închisoare, dar cu suspendare.

Alt suspect prins

În plasa poliţiştilor a căzut însă un alt suspect în acelaşi dosar. Raul Vasile Hazota (22 de ani), zis Barcău, a fost prins într-un imobil din Borşa „Tânărul este deja în drum spre Bucureşti, unde va fi audiat de către procurorii DIICOT din structurile centrale şi vor fi dispuse măsuri în ce-l priveşte”, ne-a mai declarat Voichiţa Zehan.

În dosarul „Buldozerul” au fost deja arestate şi sunt cercetate 13 persoane.

A fost un copil cuminte

image

Nicoară Mihali 


Oamenii care l-au cunoscut pe Nicoară Mihali spun că acesta a fost un băiat foarte cuminte. „Învăţa bine, era cuminte. Toată lumea se întreabă cum de numai el are probleme de acest fel, în timp ce fratele lui e total diferit”, ne-a spus un borşean.

Omul adaugă faptul că Mihali ar avea un caracter dificil şi că nici chiar amicii săi din străinătate, cu care ar fi colaborat în infracţiunile pentru care este acum suspectat, nu l-ar fi dorit prin preajma lor.

„Cum vă explicaţi că toţi sunt dincolo, numai el aici? Chiar dacă stă ascuns, nu cred că pleacă în străinătate, căci a avut probleme şi cu ăia de acolo”, crede bărbatul.

Ultimele evenimente din Borşa i-au intimidat pe localnici. O femeie ne-a mărturisit că se simte pur şi simplu terorizată de găştile din oraş.

„Eu stau chiar în primul bloc de la stradă. Nu ştiţi ce văd eu, seară de seară. Mă tem să ies afară, pentru că se bat mereu, se împuşcă. Am copii şi mă tem pentru ei”, spune femeia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite