Nichita(PSD): Basescu, PSD si PD-L ar aduce stabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PD-L Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat azi, citat de NewsIn, că pe scena politică romănească există trei jucători importanţi - Traian Băsescu, PSD şi PD-L - care au fost legimitaţi cu încrederea electoratului, aceştia fiind în măsură să asigure stabilitate ţării.

Liderul social-democraţilor ieşeni a  spus că rămâne la latitudinea celor trei jucători să stabilească care alianţă ar oferi României mai multă stabilitate. Întrebat dacă se prefigurează o alianţă PSD - PD-L pentru formarea noului Guvern, Nichita nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea, subliniind că noua guvernare va fi formată în urma rezultatelor negocierilor dintre partidele care au câştigat mandate în Parlament.

Vicepreşedintele PSD a adăugat că a fost mandatat de conducerea centrală a partidului pentru a demara negocieri în ceea ce priveşte regiunea Moldovei

"Criza economică impune ca necesitate crearea unei coaliţii foarte puternice care să asigure un guvern stabil, cu o majoritate parlamentară de peste 70%. În acest moment, există trei jucători politici importanţi: preşedintele ţării, Traian Băsescu, PSD şi PD-L, care pot asigura stabilitatea de care România are nevoie. (...) Niciun compromis nu este suficient pentru stabilitate", a declarat vicepreşedintele PSD în conferinţa de presă de la Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite