Nereguli sesizate de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei PSD, a tinut prima conferinta de presa de la sediul social-democratilor, pentru a cere interventia urgenta a autoritatilor in mai multe localitati unde s-ar fi inregistrat nereguli la votare.

In comuna Olteni, judetul Dambovita, a spus Dragnea, un candidat PDL ar fi rupt sigiliul unei urne, ar fi dat alegatorii afara din sectie si ar fi declarat cu de la sine putere intreruperea procesului electoral. Dragnea mai sustine ca mascatii au ajuns la fata locului, dar nu reusesc "sa-l opreasca" pe candidatul PDL. Actiunea portocaliilor ar fi fost premeditata, fiindca ei ar fi adus inca de dimineata mai multe persoane (vreo 15 barbati "colorati si bine facuti, cum ii descrie liderul PSD) care sa sustina actiunea in forta a candidatului respectiv.

Dragnea crede ca acea comuna damboviteana, unde PSD obtine de mai multi peste 80% din procente, ar fi devenit foarte importanta pentru adjudecarea colegiului de care apartine. In acest caz, s-ar fi deschis deja dosar penal impotriva candidatului PDL, a declarat Dragnea.

In vecinatatea Sectiei de votare nr. 23, din Sectorul 5, cateva persoane aflate intr-un autoturism, ar fi cumparat cu 50 de lei voturi pentru PNG, a mai spus Dragnea. In Colegiul 25, din Sectorul 6, cateva persoane aflate in BMW-ul cu nr de inmatriculare B-29-GPT ar fi cumparat voturi cu 50 de lei pentru PDL.

La Constanta, langa Sectia 72, din Scoala 31, cartierul Bratianu, doua persoane ar fi oferit cate 20 de lei/alegator si o sticla de wisky contrafacut/patru alegatori, contra voturi pentru PDL.

Tot in judetul Constanta, in comuna Valul lui Traian, Adriana Trandafir ar fi venit la sectia de votare cu tabelul si cu banii pentru persoanele care beneficiaza de ajutoare pentru caldura. Fiecare alegator din tabel si-ar fi primit suma corespunzatoare. Si aici a fost depusa plangere penala, iar PSD a mai cerut si blocarea votarii.
 
In judetul Dambovita, Adrian Chirita (PDL), patron al unei firme de taximetre din Bucuresti, ar coordona circa 200 de taximetristi care impart din masini, alegatorilor, intre 50 si 100 de lei.

La Bistrita Nasaud, primarul PNL Flavius Visan ar fi transportat alegatori la sectiile de votare, cu doua microbuze, si le-ar fi dat cate 50 de lei pentru fiecare vot.

Liviu Dragnea l-a mai acuzat si pe seful Politiei Municipiului Mangalia, Nicolae Pescariu, are ar opri autoturismele in trafic pentru a-i face campanie electorala fostului primar (PDL) si a-l denigra pe actualul (PSD). In legatura cu acest incident, Dragnea i-a cerut ministrului de interne sa-si cheme subordonatul la ordine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite