Negoiţă invită reprezentanţii partidelor la negocieri, astăzi, la ora 17.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negoiţă invită reprezentanţii partidelor la negocieri, astăzi, la ora 17.00
Negoiţă invită reprezentanţii partidelor la negocieri, astăzi, la ora 17.00

Liviu Negoiţă a invitat, astăzi, la ora 17.00,  reprezentanţii partidelor din Parlament la discuţii şi negocieri privind un guvern de uniune naţională. Premierul desemnat a declarat că toate discuţiile de la Palatul Victoria vor avea loc în acelaşi timp.

"Astăzi, la ora 17.00, am invitat partidele în vederea începerii discuţiilor şi negocierilor pentru un guvern de uniune naţională. Este o soluţie pentru România în situaţia în care se află, depinde numai de noi ca finanţarea externă să poată veni în România.", a spus premierul desemnat Liviu Negoiţă.

"După încheierea acestor dezbateri voi informa opinia publică. Trebuie să putem adopta de urgenţă legea bugetului de stat  şi legea responsabilităţii fiscale şi să intrăm într-o logică normală pentru adoptarea acelor legi care sunt necesare finanţării externe", a completat Negoiţă.

Despre programul de guvernare propus de Lucian Croitoru, Negoiţă a spus: "Programul de guvernare a lui Lucian Croitoru este scris, trimis în Parlament, mi-l însuşesc. Este un program de guvernare asumat şi de alte forţe politice şi cred că este un program de guvernare bun".

"Nu voi renunţa la un mandat pe care l-am primit. Un premier desemnat constată dacă are majoritate în parlament şi nu în altă parte. Vorbim de un guvern politic, clasa politică trebuie să scoată ţara din criză. Nu se poate ca atunci când ţării îi este greu să apelăm în exclusivitate la specialişti", a mai spus Negoiţă.

În cazul în care prima variantă de guvern nu este acceptată în Parlament, atunci  "a doua încercare va fi un guvern majoritar, iar dacă în final nu voi găsi o soluţie, voi merge pe un guvern politic, exclusiv PD-L", a conchis premierul desemnat astăzi de Traian Băsescu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite