Navomodelişti băcăuani la "Mondialele" din Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci navomodelişti băcăuani vor participa la Campionatul Mondial de navomodele machete, organizat în Croaţia, între 21 şi 30 iunie. Marius Cheşcu, Andreea Cheşcu, Alin Cojocaru, Ion

Cinci navomodelişti băcăuani vor participa la Campionatul Mondial de navomodele machete, organizat în Croaţia, între 21 şi 30 iunie. Marius Cheşcu, Andreea Cheşcu, Alin Cojocaru, Ion Marinescu şi ştefania Marinescu au fost selecţionaţi în lotul naţional de navomodelism, însă marea problemă rămâne cea financiară.
Federaţia poate suporta cheltuielile numai pentru doi sportivi, care au fost medaliaţi cu aur şi argint la Campionatul European din 2005. Ceilalţi sportivi, medaliaţi cu bronz, sunt nevoiţi să se autofinanţeze, în condiţiile în care taxa de participare este de o mie de dolari. În ultimii cinci ani, navomodeliştii băcăuani au adus 21 de medalii la campionatele europene şi mondiale. La puţin timp după "mondiale", sportivii de la SCM Bacău participă la un alt campionat naţional, cel de zbor liber la aeromodele, care se va desfăşura la Salonta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite