Nati Meir, încă 30 de zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a prelungit sâmbătă, pentru a patra oară, mandatul de arestare emis în octombrie pe numele lui Nati Meir, la cererea procurorilor, acesta fiind valabil încă 30 de zile, până pe 10 februarie, inclusiv.

Tot Tribunalul Bucureşti a dispus, pe 23 decembrie, prelungirea cu 15 zile a mandatului lui Nati Meir, care urma să expire luni, 11 ianuarie. Aşadar, pe 23 decembrie, instanţa a decis prelungirea, pentru a treia oară, a mandatului de arestare emis pe numele lui Nati Meir, cu 15 zile, până pe 11 ianuarie inclusiv. Curtea de Apel Bucureşti a respins, pe 7 ianuarie, recursurile declarate atât de Parchetul Capitalei, cât şi de Meir, decizia fiind definitivă.

Anterior, instanţa a dispus prelungirea, cu câte 20 de zile, a arestului preventiv în cazul fostului parlamentar, pe 13 noiembrie şi pe 4 decembrie, decizii care au rămas, de asemenea, definitive. La începutul lunii decembrie, TB a respins şi o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive făcută de Meir, hotărâre care nu a putut fi atacată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite