Victor Ponta: Medicii au situaţia sub control, mă întreb dacă preşedintele Băsescu este fericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri noapte, că medicii au situaţia sub control şi că va aştepta pe parcursul întregii nopţi veşti despre starea lui Adrian Năstase, întrebându-se, în acelaşi timp, dacă preşedintele Traian Băsescu este fericit de această situaţie.

"Am vrut să văd cum se simte un om aflat într-un necaz. Nu am comentat și nici nu pot să comentez decizii de justiție, nu puteam să stau acasă fără să văd ce face și cum se simte. O să stau în noaptea aceasta să aștept de la cei care sunt aici să-mi dea veștile despre ceea ce se întâmplă. Au situația sub control", a relatat Ponta.

"Poate cineva să se pună în poziția dânsului? Mă gândesc dacă domnul Băsescu este fericit acum și dacă se gândește la ceea ce se întâmplă", a adăugat el.

Premierul a subliniat că nu are dreptul să vorbească despre justiție, dar este "dreptul și obligația" sa să văd în ce stare se află Adrian Năstase. El a adăugat că se gândește la copiii lui Adrian Năstase, și a precizat că nu a discutat cu Dana Năstase.

Victor Ponta a venit alături de soția sa, Daciana Sârbu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite