Năstase: Băsescu este ca Pilat, crud şi fără remuşcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase, l-a caracterizat pe preşedintele Traian Băsescu, pe blogul personal, ca fiind un "adevărat" Pilat, "crud" şi care nu se dă înapoi de la nimic.

"Ca un adevarat Pilat al Mării Negre, preşedintele se va spăla pe mâini de protocolul semnat între cele două partide, fără remuşcări, dacă asta îi va aduce creştere electorală sau îi va permite să devină mai puternic. Povestea cu ezitarea de a mai candida este o nouă perdea de fum", a declarat Năstase pe blog.

Unul dintre posibilii candidaţi PSD la alegerile prezidenţiale, Năstase a mai zis că "după ce timp de un mandat întreg a fost preocupat doar de întărirea constantă a propriei puteri, indiferent dacă asta însemna abandonarea proiectelor din campanie sau a partenerilor de coaliţie, e greu de crezut că va renunţa acum, de dragul relaţiei PDL cu PSD. Suntem uneori naivi, dar  nu în fiecare zi!"

Nătase termină postarea cu un citat din istoricul Filon, despre Pilat din Pont: “Pilat era crud şi nu se dădea înapoi de la nimic. Sub guvernarea lui, nimic nu se putea obţine în Iudeia fără corupţie; peste tot domnea orgoliul şi insolenţa; ţara era oprimată şi insultată în tot felul; oamenii erau trimişi la moarte fără a fi judecaţi mai înainte; cruzimea implacabilă a tiranului nu ceda niciodată”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite