Nadia conduce în „Topul încrederii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoana publică în care românii au cea mai mare încredere este Nadia Comăneci, potrivit unui sondaj realizat în 2008 de revista READER’S DIGEST România. Fosta gimnastă s-a clasat pe

Persoana publică în care românii au cea mai mare încredere este Nadia Comăneci, potrivit unui sondaj realizat în 2008 de revista READER’S DIGEST România. Fosta gimnastă s-a clasat pe aceeaşi poziţie şi în 2007. 

Următoarele patru locuri din cele 100 au revenit actorilor Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei şi Florin Piersic.

Una dintre surprizele clasamentului este, potrivit realizatorilor, Andreea Marin Bănică.

Aceasta a urcat 25 de poziţii, clasându-se pe locul 48, în timp ce soţul său, Ştefan Bănică, ocupă locul 42. O altă personalitate în care românii au încredere este Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Acesta a urcat 21 de locuri în top, de pe 42 în 2007, pe 21 în 2008, cu menţiunea că, la data efectuării sondajului, acesta nu era încă în fruntea Bisericii Ortodoxe Române.

În „Topul celor mai de încredere profesii” conduc pompierii, în timp ce politicienii ocupă ultima poziţie. 

Sondajul a fost realizat prin intermediul companiei IMAS în luna octombrie 2008, pe un eşantion reprezentativ. Cei 1.245 de repondenţi din toată ţara, cu vârste peste 18 ani, au fost rugaţi să dea un calificativ de la 1 la 10 încrederii pe care o acordă personalităţilor prezentate în listă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite