Muştar şi zacuscă în agenţiile loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de firme, de la Romtelecom la companii ce distribuie conserve şi muştar, au luat în serios propunerea Loteriei Române de a transforma agenţiile în buticuri. Anunţul publicat pe site-ul

Zeci de firme, de la Romtelecom la companii ce distribuie conserve şi muştar, au luat în serios propunerea Loteriei Române de a transforma agenţiile în buticuri.

Anunţul publicat pe site-ul Loteriei privind intenţia insti­tuţiei de a comercializa în agenţiile proprii produse alimentare şi nealimentare, altele decât cele loteristice, nu a rămas fără răspuns. Au fost primite oferte pentru distribuirea unei variate game de produse, de la cartele telefonice la muştar, seminţe şi conserve.

Printre cei interesaţi să-şi vadă produsele în agenţii se numără companii mari precum Romtelecom, Alka – producător de napolitane, biscuiţi şi seminţe, dar şi îmbuteliatorul local al răcoritoarelor Pepsi.

Termen prelungit

 “Nu am selectat încă nicio ofertă pentru că niciuna dintre companii nu a îndeplinit condiţiile. Aşteptăm să vină cu plan de afaceri, dar până acum nu ne-au trimis decât oferte cu liste de preţuri”, ne-a declarat şefa Loteriei, Liliana Mincă. Procedura de selectare va fi reluată şi termenul va fi prelungit.

Pe lista companiilor care s-au arătat interesate se mai află D&D Company, Mobile Distribution, Smart Telecom Solution – cu oferte de cartele telefonice şi servicii de încărcare electronică, mai mulţi distribuitori de conserve, dar şi firme care doreau să comercializeze odorizante pentru maşină, produse de papetărie, popcorn, băuturi calde, energizante şi cafea ambalată.

Unul dintre ofertanţi voia să aducă în agenţiile loto ţigările Djarum, produse în Indonezia.

“Cel mai probabil vom şti ce produse se vor vinde în agenţii peste câteva săptămâni”, a spus Liliana Mincă.

Potul la 6 din 49: 200.000 de euro

Marele premiu la extragerea Loto 6 din 49 de astăzi se ridică la 200.000 de euro (760.000 de lei), sumă realizată din vânzările din această săptămână, după cum ne-au declarat oficialii Loteriei.

Jucătorii mai pot completa biletele de joc şi astăzi, până la ora 14, la agenţiile din toată ţara care au program şi duminica. Preţul unei variante simple la jocul Loto 6 din 49 este de 4,4 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite