Muammar Gaddafi a cerut un post oficial pentru fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muammar Gaddafi a cerut un post oficial pentru fiul său
Muammar Gaddafi a cerut un post oficial pentru fiul său

Muammar Gaddafi, liderul Libiei a recomandat un post oficial pentru fiul său, Seif al-Islam.  El ţi-a prezentat fiul succesor, pentru ca acesta să poată conduce mai bine planul de reforme, informează AFP.

Potrivit Libya-alyoum, Gaddafi şi-a motivat cerinţa deoarece faptul că nu ocupă în prezent un post oficial "îi perturbă acestuia activitatea".

"Colonelul Gaddafi a cerut marţi noapte cercurilor direcţiilor regionale şi comitetelor populare să-i găsească un post oficial lui Seif al-Islam, pentru ca acesta să poată realiza mai bine planul de reforme pe care îl conduce de câţiva ani", au declarat oficialii libieni. 

Gaddafi a anunţat luni seară că marţi va avea o reuniune cu "reprezentanţii poporului libian" pentru a discuta despre chestiuni de interes naţional.

El a recomandat ca postul fiului său, "un om care îşi iubeşte ţara", să nu fie limitat la un mandat guvernamental, de patru ani, pentru a i se permite să desfăşoare cum trebuie reformele.

Al-Islam, care până acum nu avea un post oficial, apără din 2007 un proiect de reforme pentru modernizarea regimului, fără să pună sub semnul întrebării puterea liderului libian sau să lezeze marile principii ale acestuia.

Proiectul, care se loveşte de opoziţia vechii gărzi a regimului, include un plan de constituire şi un plan de dezvoltare economică de 70 de miliarde de dolari, transmite NewsIn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite