Motocicliştii, alungaţi noaptea de pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de "motoare" din toată Moldova vor trebui să îşi reducă programul de circulat prin oraş în timpul nopţii. După iniţiativa recentă a conducerii Primăriei Bucureşti de a

Pasionaţii de "motoare" din toată Moldova vor trebui să îşi reducă programul de circulat prin oraş în timpul nopţii.

După iniţiativa recentă a conducerii Primăriei Bucureşti de a interzice circulaţia motocicliştilor pe marile bulevarde din Capitală, între orele 23.00 şi 5.00 dimineaţa, reprezentanţii Poliţiei Rutiere Iaşi spun că o astfel de hotărâre s-ar putea aplica şi la Iaşi.

"Aşteptăm să vedem ce decizii vor lua cei de la Bucureşti sau organele legiuitoare centrale. Primim reclamaţii mai des din partea cetăţenilor de pe Bulevardul Carol I, Păcurari, C.A. Rosetti că sunt deranjaţi de zgomotul motocicletelor, însă ţinem situaţia sub control", a declarat Constantin Mândru, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

În Iaşi există cea mai mare comunitate de motociclişti din întreaga regiune a Moldovei.Aceştia consideră interdicţia aberantă şi sunt decişi să-şi sprijine colegii din Bucureşti.

"Este o măsură anti-constituţională. Nu cred că se întâmpla şi la Iaşi. Noi vom coopera cu Asociaţia Motocicliştilor din România şi vom protesta împotriva acestei decizii. Cu siguranţă că vom ieşi în strada şi în Iaşi", a precizat Orestte Spuza, vicepreşedinte al Asociaţiei Motocliştilor East Side Dogs din Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite