Motociclete de top la Salonul Moto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Corbeanca se desfăşoară prima ediţie a expoziţiei Pasionaţii de motoare pe două roţi vor putea admira peste 30 de branduri la Salonul Moto şi Accesorii (SMA), care are loc azi şi

La Corbeanca se desfăşoară prima ediţie a expoziţiei

Pasionaţii de motoare pe două roţi vor putea admira peste 30 de branduri la Salonul Moto şi Accesorii (SMA), care are loc azi şi mâine în cadrul complexului comercial Prisma 2, din localitatea Corbeanca. Aflat la prima ediţie, evenimentul vă prezintă ultimele noutăţi în materie de motociclete. Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW sunt doar câteva dintre vedetele salonului.

În categoria premiere, intră modelele KTM Quad XC 525 şi LC4 690 Enduro expuse la SMA. De asemenea, o surpriză pentru public este prezenţa motocicletei din campionatul mondial GP, clasa 125 cmc, pilotată de Tomoyoshi Koyama. Kawasaki turează motoarele modelelor ZX 10 R 2008, Ninja 250, Brute Force 750. Gigantul nipon expune şi motocicleta oficială de curse, care aleargă în campionatul naţional de motociclism viteză.

Alături de Shiver şi Supermotard 750, Aprilia propune prima motocicletă cu trei moduri de schimbare a vitezei, Mana, precum şi prima motocicletă de serie cu putere de 215 HP, RSV V4 Race Machine.

Branduri precum Bering, Forma, G-Mac şi, în premieră, RS-Taichi Japonia sunt expuse la secţiunea de accesorii. Noua fiţă este geaca moto RS-Taichi RSJ678, care înglobează un revoluţionar sistem de protecţie Air Bag.

La SMA, Octavian Vrăjitorul, multiplul campion naţional la motociclism, vine în ajutorul începătorilor. El îi va ajuta să înveţe sau să se perfecţioneze ca motociclişti. Cursurile de iniţiere pentru copii au loc astăzi şi mâine, în intervalul 12.00-14.00, iar pentru adulţi de la 16.00 la 18.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite