Braşov: Motoare şi concerte rock la Trei Brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Motoare şi concerte rock la Trei Brazi
Braşov: Motoare şi concerte rock la Trei Brazi

„East European Motor Show“, festivalul internaţional al motocicliştilor, se desfăşoară de astăzi şi până duminică, la Predeal. Participanţii vor avea ocazia să-şi etaleze motocicletele şi să participe la concursuri. Nu vor lipsi spectacolele de striptease, degustările de vin şi luptele între femei.

Organizatorii - Asociaţia Culturală Euroest şi cluburile moto Bull Bikers şi Trust MC - spun că au investit peste 100.000 de euro pentru organizarea acestui eveniment şi aşteaptă 10.000 de participanţi.

Pe cele şase hectare de teren rezervate acestei manifestări se află scenele, terasele, zonele de campare şi grupurile sanitare. Toţi participanţii vor avea la dispoziţie sute de cabine de duş cu apă caldă şi toalete ecologice.

Aseară, organizatorii încercau să finalizeze montarea celor două scene pe care vor fi susţinute 18 concerte rock, un cort în care va fi amplasată o discotecă şi instalau proiectoarele pentru iluminarea zonelor de campare, care sunt pregătite să găzduiască aproximativ 2.000 de corturi.

„Pregătirile au început încă din luna februarie. Lucrăm până când locaţia este aranjată pentru venirea motocicliştilor şi pentru susţinerea concertelor programate”, a declarat Radu Zărnescu, preşedintele Asociaţiei Culturale Euroest.

Cea mai mare întrunire din ţară

Organizatorii speră ca vremea să fie bună şi să permită desfăşurarea în bune condiţii a competiţiei. „Avem deja confirmări din partea unor cluburi moto din Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Olanda şi Germania, alături de cele din ţară. Dacă vremea este bună, sperăm să se strângă 10.000 de motociclişti”, a precizat Zărnescu.

Biletul de intrare costă 15 lei pe zi sau 10 euro pentru cele trei zile. Cine optează pentru ultima variantă primeşte loc pentru cort, un ecuson, o cartelă telefonică Orange cu 800 de minute şi o brăţară.

Programul evenimentului

Vineri

Ora 17.00 - Deschidere
Ora 18.30 - Burnout Show
Ora 21.55 - Motosimfonia
Ora 23.15 - Striptease
Ora 23.30 - Concerte

Sâmbătă

12.30 - Concursuri de îndemânare
13.30 - Women’s Fight
14.30 - Tattoo & piercing show
16.30 - Motocross
17.30 - Wine Tasting
19.00 - Motor Fashion
20.10 - Burnout Show
20.15 - Parada Miss Motorshow
23.00 - Striptease
23.15 - Concerte

Duminică

12.00 - Decernarea premiilor speciale ale ediţiei
13.00 - Demonstraţii de motocross
17.00 - Închiderea evenimentului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite