Un poliţist beat deschide focul într-un mall din Moscova, ucigând o persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist beat deschide focul într-un mall din Moscova, ucigând o persoană
Un poliţist beat deschide focul într-un mall din Moscova, ucigând o persoană

Un poliţist rus beat a intrat într-un mall din Moscova şi a început să tragă în clienţii aflaţi în acel moment în magazin, omorându-l pe unul dintre ei şi rănind alţi şase oameni nevinovaţi.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului când se îndrepta către un cuplu, apoi a scos pistolul şi l-a împuşcat în cap pe băiat. Ofiţerul Deniusz Jawsiukow a forţat-o pe prietena acestuia să îngenuncheze şi a ameninţat-o cu moartea, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

A ridicat-o apoi şi a târât-o după el prin magazin, trâgând focuri de armă în tot acest timp în alţi clienţi. Alţi şase oameni au fost răniţi în timpul atacului.

Potrivit The Sun,  poliţiştii care au apărut la locul faptei au refuzat să-l aresteze pe colegul lor pe motiv că acesta era în stare de ebrietate şi avea probleme cu familia, fapt care i-a motivat comportamentul agresiv.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Moscova, Vladimir Poronin a spus: "În acest caz putem înţelege acţiunile acestui om pentru că a avut grave probleme de familie şi era puţin băut, astfel că nu ştia exact ce face".

Poliţia din Moscova şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate şi purtătorul de cuvânt Poronin a fost demis.

Martorii spun că poliţistul nu se afla la prima abatere extrem de violentă a poliţistului în cauză. Casierii au declarat că poliţistul atacator obişnuia de multe ori să intre în magazin,  să-şi fluture arma de faţă cu oamenii din magazin, că să fie lăsat să plece fără să plătească. Au spus că de fiecare dată, poliţia n-a făcut nimic.

În cele din urmă, criminalul a ajuns în arest, iar acum îşi aşteapta încă sentinţa. Nici până acum, omul legii nu şi-a explicat gestul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite