A fost sau n-a fost Lupu la Moscova?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost sau n-a fost  Lupu la Moscova?
A fost sau n-a fost Lupu la Moscova?

Portalul moldovean Unimedia a primit, ieri, de la un vizitator al site-ului o imagine care ar fi fost surprinsă pe aeroportul din Moscova şi care îl înfăţişează pe Marian Lupu, preşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova.

Fotografia ar fi fost realizată cu ajutorul unui telefon mobil, marţi, 11 august, la ora 16.49, potrivit proprietăţilor acestei poze pe care Unimedia le publică pe site. Marian Lupu a negat însă că ar fi fost la Moscova. „Nu am fost la Moscova. Ieri (marţi – n.r.) m-am deplasat spre Budapesta, unde mă aflu şi în acest moment.

Cineva vrea să bage zâzanie între noi. Anterior, şi despre Vlad Filat se spunea că ar urma să plece la Moscova, despre Serafim Urechean că s-ar fi întâlnit cu Grigore Karamalac. Urmează să analizăm mai atent aceste informaţii”, a declarat pentru Unimedia preşedintele Partidului Democrat, una dintre cele patru formaţiuni ce face parte din viitoarea coaliţie de guvernare. 

Informaţia survine în condiţiile în care cele patru partide se află în plin proces de negocieri pentru formarea guvernului. Liderii fostei opoziţii doresc să reducă numărul comisiilor parlamentare şi al ministerelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite