Moş Crăciun cu jeep-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Crăciun a venit deja la locuitorii câtorva sate izolate din judeţul Buzău. Nu a folosit sania trasă de reni pentru că nu s-a aşternut zăpada, ci maşini de teren. Moşul le-a adus

Moş Crăciun a venit deja la locuitorii câtorva sate izolate din judeţul Buzău. Nu a folosit sania trasă de reni pentru că nu s-a aşternut zăpada, ci maşini de teren. Moşul le-a adus oamenilor din comuna Chiliile alimente, iar copiilor, jucării şi hăinuţe.

Toate cadourile au fost cumpărate din donaţiile strânse de membrii clubului Off Road Adventure Romania şi de membrii Asociaţiei non-profit de salvatori BGS.

Convoiul umanitar, format din 40 de maşini de teren echipate special, a plecat sâmbătă dimineaţă din Bucureşti şi a urcat pe drumuri izolate de munte. Au fost împărţiţi 650 de saci.

“Oamenii, la început, au fost şocaţi. Ne-au tot întrebat: da’ de ce aţi venit?, da’ pentru ce ne daţi?, da’ cât ne costă? Şi când au aflat, într-un final, că sunt cadouri, normal că s-au bucurat”, a declarat Bogdan Oprea, organizator.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite