Morţi şi pensionari, angajaţi la IPJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform informaţiilor de pe site-ului Poliţiei Române, mai mulţi foşti angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, ieşiţi la pensie sau chiar decedaţi, mai figurează

Conform informaţiilor de pe site-ului Poliţiei Române, mai mulţi foşti angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, ieşiţi la pensie sau chiar decedaţi, mai figurează în scriptele actuale ale instituţiei.

Printre aceştia se numără fostul comisar Ioan Berna, care a deţinut funcţia de şef al Poliţiei Bârlad. Deşi bărbatul a decedat la începutul anului, numele său se mai regăseşte şi acum printre cele ale foştilor săi colegi.

Greşeală tehnică

Potrivit aceluiaşi site, consilierul local Florin Sârbu încă mai este şef de birou la IPJ Vaslui. Sârbu a ieşit la pensie de câteva luni. Celor doi li se adaugă alte 13 cazuri similare.

"Am trimis celor de la Poliţia Română declaraţiile de avere la jumătatea lunii iunie. Plasarea informaţiilor pe site nu mai depinde de noi", a explicat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite