Nadal şi Federer se reîntâlnesc la Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal şi Federer se reîntâlnesc la Montreal
Nadal şi Federer se reîntâlnesc la Montreal

Pentru prima dată de la Roland Garros (mai), Roger Federer şi Rafael Nadal, ocupanţii primelor două locuri în clasamentul ATP, participă la acelaşi turneu. Cei doi mari jucători şi-au dat întâlnire la Montreal, unde organizatorii au pus la bătaie premii în valoare totală de 3 milioane de dolari.

Câştigător a 15 titluri de Grand Slam, record absolute, Federer este socotit marele favorit, statut întărit de succesele pe care le-a înregistrat la Roland Garros şi Wimbledon. Elveţianul revine după o pauză de trei săptămâni, răstimp în care şi-a exercitat rolul de tată – soţia sa a născut două gemene, Charlene Riva şi Myla Rose.

Rafael Nadal, în schimb, n-a mai apărut din mai pe un teren, la un meci oficial, având probleme la genunchi. Din acest motiv, spaniolul ­este creditat cu şanse mai mici de a câştiga în Canada. “Sunt conştient că nu mă pot impune la Montreal. Ştiu care este nivelul meu actual. În plus, resimt încă dureri”, a spus Nadal.

Pe lista pretendenţilor la titlu se numără Nikolai Davidenko, Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro şi Andy Murray. Victor Hănescu este singurul român prezent pe tablou, urmând a-l întâlni pe austriacul Jurgen Melzer. Printre jucătorii care au câştigat puternicul turneu de la Montreal se numără Andrei Pavel, victorios în 2001.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite