La şcoală cu Hanna Montana şi Ben 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La şcoală cu Hanna Montana şi Ben 10
La şcoală cu Hanna Montana şi Ben 10

Puştii vor să-şi vadă eroii preferaţi pe coperte şi pe ghiozdane. S-a dat deja startul cumpărăturilor pentru şcoală şi grădiniţă. Hannah Montana şi Ben 10, idolii copiilor, nu lipsesc de pe coperte, ghiozdane sau penare.

Mai sunt trei săptămâni până la începerea şcolii, iar părinţii au început, deja, să cumpere una-alta pentru noul an şcolar. Obligatoriu sunt însoţiţi de „protagonişti” - copiii, pentru care rechizitele şcolare nu sunt doar nişte lucruri utile şi obligatorii, ci nişte adevărate accesorii, care îi reprezintă.

Astfel, de pe ghiozdane nu pot lipsi personajele lor preferate din filme sau din desene animate. „Copiii sunt înnebuniţi după personaje din desene animate sau din filmele pe care le văd ei. Băieţii după Ben 10 şi fetiţele după Hannah Montana”, explică Ramona Beudean, vânzătoare la un magazin de rechizite şi jucării.

Cei mici sunt mai nerăbdători

Cu Hannah Montana e o adevărată nebunie: mingi, feţe de pernă, pungi de cadouri, rucsaci, carneţele, toate sunt cu Hannah Montana. Iar fetiţele o adoră. Elevii mai mari preferă genţile simple, cel mult cu inscripţii, dar până pe la 13 ani, nimeni nu se detaşează de eroii preferaţi, ne asigură vânzătoarea. Cele mai multe cumpărături le fac, în această perioadă, copiii din clasele primare şi cei care merg la grădiniţă, aceştia fiind extrem de nerăbdători şi curioşi.

Lorena Suciu are şase ani şi a venit să arunce o privire la un magazin cu rechizite, împreună cu mama sa, Monica. „Avem nevoie de un rucsăcel, creioane colorate, plastilină. Caietele le luăm la comandă. La preţ suntem modeşti, nu cred că depăşim 100 de lei. Dar dacă mai pui şi ţinuta din prima zi, un costum de trening... ajunge pe la 250 de lei”, spune mămica. Lorena merge în această toamnă la grădiniţă şi este foarte nerăbdătoare să înceapă anul şcolar. „E foarte curioasă, vrea să afle şi să înveţe multe. Sperăm să îşi păstreze aceeaşi curiozitate şi când va începe şcoala”, mai spune mama ei.

Cumpărăturile din librării şi din magazinele de articole şcolare vor fi în toi după 15 septembrie, când părinţii vor primi liste întregi de la dascălii lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite