Procesul Monicăi Iacob Ridzi a fost amânat o lună jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata PDL Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului, s-a prezentat astăzi la instanţa supremă, unde trebuia să înceapă judecarea dosarului de corupţie deschis de DNA împotriva sa.

Procesul în care este judecată Monica Iacob Ridzi a fost amânat, după ce patru presupuşi complici ai săi au cerut un nou termen în dosar în vederea angajării unor avocaţi. Judecătorii au stabilit un nou termen pentru 24 octombrie.

Scena, motiv de scandal

Deputata PDL Monica Iacob-Ridzi a fost pusă sub acuzare în legătură cu organizarea Zilei Tineretului 2 mai 2009, la Costineşti. Deputata este cercetată penal pentru acordarea mai multor contracte fără licitaţie în perioada în care a deţinut funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului şi în legătură cu sumele cheltuite pentru organizarea Zilei Tineretului din 2 mai 2009.
La vrema respectivă, ea a cumparat o scenă pentru evenimentele organizate de Ziua Tineretului cu 75.000 de euro, deşi ministerul dispunea deja de una. Monica Iacob Ridzi a refuzat astăzi să facă declaraţii presei în legătură cu acuzaţiile care i se aduc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite