Monica Columbeanu a defilat în Heaven

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul timişorean a ales-o pe soţia lui Irinel pentru a prezida juriul unui concurs de miss.

Clubul Heaven Studio din Timişoara a găzduit aseară un concurs de miss la care a fost prezentă şi Monica Columbeanu. Soţia lui Irinel a prezidat juriul concursului de frumuseţe şi a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Adevărul de Seară. Monica a povestit că nu este pentru prima dată în Timişoara, din contră, familia Columbeanu are mai mulţi prieteni în oraşul de pe Bega.
„Din Timişoara mi-am cumpărat rochia de mireasă, de la creatoarea de modă Aura Dumitru, a cărei imagine sunt de aproape patru ani”, a explicat Monica. Rugată să ofere câteva sfaturi eficiente fetelor care doresc să facă o carieră în modelling, Monica a spus că cel mai important este să aibă grijă de corpul lor de la vârsta de 12 ani. „Ar trebui să nu se vopsească, să nu se penseze şi să nu mănânce prostii pentru a nu face celulită. Dacă vrei să intri în modelling trebuie să fii, în primul rând, pură. Se adaugă multă perseverenţă. Tinerele nu trebuie să aibă încredere în oricine. Dacă se duc la o agenţie, trebuie să meargă însoţite de cineva din familie, pentru că se pot întâmpla tot felul de lucruri”, a mai spus Monica.

Sfaturi pentru fotomodele

Soţia lui Columbeanu a adăugat că viitoarele modele nu trebuie să renunţe la şcoală. „Eu sunt deja în anul III la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Ştiu că e greu să le faci pe amândouă, dar nu trebuie să uităm că modellingul este o meserie în care alţii decid când nu mai eşti bună”, a precizat Monica. Dacă în viaţa personală s-a declarat mulţumită pe deplin, din punct de vedere profesional Monica îşi doreşte din ce în ce mai multe reuşite. „Mereu sunt întrebată dacă mai vreau un alt copil, pe lângă Irina. Deocamdată însă pot spune că a avea şi un singur copil e o responsabilitate foarte mare”, a spus soţia lui Irinel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite