Mizerie în cantina săracilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din municipiul Petroşani vor muta cantina de ajutor social într-o altă locaţie, după ce au investit 150 de milioane de lei vechi în reabilitarea ei. Serviciului Public

Autorităţile locale din municipiul Petroşani vor muta cantina de ajutor social într-o altă locaţie, după ce au investit 150 de milioane de lei vechi în reabilitarea ei. Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Petroşani va trebui să justifice o investiţie de circa 15 mii de lei din bani publici care ar putea fi total inutilă. 

Conducerea serviciului public a reabilitat cantina de ajutor social unde circa 60 de persoane primesc hrană. Conducerea DSV Hunedoara a anunţat că nu poate autoriza locul pentru că persoanelor care primesc hrana acolo le este pusă viaţa în pericol.

Primăria Petroşani a luat în calcul chiar mutarea cantinei. Viceprimarul Claudiu Cornea admite că mutarea într-un alt sediu ar putea fi o soluţie, dar nu are spaţiu adecvat. La un ultim control pentru autorizarea cantinei, inspectorii au descoperit lipsa apei potabile şi pereţii plini de mucegai.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite