Mitică de la Ligă ajunge în faţa instanţei supreme cu terenul LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică Dragomir (foto), preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, acuzat de luare de mită, va ajunge în faţa instanţei supreme, după ce DNA a dispus trimiterea lui în judecată. Alături

Mitică Dragomir (foto), preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, acuzat de luare de mită, va ajunge în faţa instanţei supreme, după ce DNA a dispus trimiterea lui în judecată. Alături de Dragomir, în faţa instanţei va ajunge şi fostul preşedinte al FC Naţional şi membru în Adunarea Generală a LPF, Gino Iorgulescu, acuzat de dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.
În acelaşi dosar vor fi judecaţi şi şoferul personal al lui Mitică Dragomir, precum şi fiul şefului LPF - Bogdan Dragomir.

Procurorii DNA susţin că Dragomir ar fi primit, în aprilie 2001, de la Gino Iorgulescu un teren în suprafaţă de 351,79 mp, în valoare de 32.600,26 dolari, amplasat în Bucureşti, pentru ca, în schimb, să accepte achiziţia de către LPF a unui teren de 1.497,21 mp (amplasat în aceeaşi zonă) şi a unei construcţii nefinalizate, în suprafaţă de 279,72 mp, şi ridicate fără autorizaţie pe terenul respectiv.

LPF ar fi achiziţionat imobilele respective cu suma de 355.000 dolari, preţ supraevaluat, deoarece reprezenta o valoare de trei ori mai mare decât preţul practicat pe piaţa liberă în zona respectivă la acea dată. DNA a pus sechestru pe terenul respectiv, urmând a fi confiscat dacă se dovedeşte că a fost primit drept mită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite