Misiunea căutării lui Costi Velcev s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Misiunea căutării lui Costi Velcev  s-a încheiat
Misiunea căutării lui Costi Velcev s-a încheiat

Peste 60 de persoane au participat, ieri, la ultima zi a misiunii în care a fost căutat Constantin Velcev (foto), în vârstă de 7 ani, dispărut la 23 iulie, la Rânca.

Decizia de a se sista operaţiunea a fost luată de inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Viorel Caragea.

Timp de zece zile, efective de salvatori au răscolit metru cu metru Parângul, fără niciun rezultat.

Au venit mai mulţi pretinşi clarvăzători, însă niciun indiciu nu a fost de folos. Au fost răscolit până şi un bârlog de urs, tot fără rezultat. „Nu mai avem unde căuta. Vom continua cu acţiuni de observaţie şi investigaţie.

Este una dintre cele mai mari acţiuni de căutare întreprinse vreodată. Nicio altă misiune nu s-a întins pe o perioadă aşa mare şi nu a reunit efective  impresionante precum cele care au fost pe urmele lui Costi“, a declarat Caragea. Ieri, până spre seară, s-a căutat din punctul Mina spre Novaci, oamenii fiind însoţiţi de data aceasta doar de doi câini de urmă ai IPJ Gorj.

Olga, mama lui Costi Velcev, nu ştie ce va face după sistarea căutărilor. Femeia a participat zilnic la misiune şi a izbucnit în plâns de fiecare dată când s-a vehiculat varianta sistării căutărilor sau cea a răpirii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite