Mireasa furată de naş a fost plimbată cu balonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mireasa furată de naş  a fost plimbată cu balonul
Mireasa furată de naş a fost plimbată cu balonul

Până să fie răscumpărată de mire, ea s-a şi întors din călătoria deasupra oraşului

 Plimbarea cu balonul a fost punctul de atracţie a vâlcenilor aflaţi în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea. Nu mică a fost mirarea râmnicenilor când au observat aseară, în aer, o mireasă. Furată de naş din toiul petrecerii, Irina Petre a survolat înălţimile din balon. „Am avut ceva emoţii, îmi era frică să nu-mi ia foc rochia de mireasă, dar a fost palpitant şi mi-a plăcut foarte mult“, a spus proaspăt căsătorita. Emoţii a avut naşul, Nae Dinescu, preşedintele centrului Olimpic Vâlcea. „Domnilor, vedeţi să nu-mi daţi foc la păr. O fi el rar, dar este al meu!“, a spus cu umor naşul mare. Ginerică, Andrei Petre, şeful cameramanilor unei televiziuni regionale, n-a mai apucat să-şi vadă soţia în aer. „Până să o găsesc, s-a şi întors. Călătoria am înţeles că a durat foarte puţin. Bine că nu a luat vântul balonul, că vă imaginaţi ce dandana, să caut nevasta cu elicopterul, prin aer!“ După aventura cu balonul, cei doi însurăţei şi-au continuat petrecerea până către dimineaţă.

„Cârcotaşii“ voiau mai multă adrenalină

Ieri, zeci de vâlceni s-au „plimbat“ cu balonul. Numeroşi „cârcotaşi“, dornici de mai multă adrenalină, spun că şi-ar fi dorit să stea mai mult în nacelă şi să fie ridicaţi la înălţimi mai mari.
„Păi abia se desprindea de la sol, te înălţai cam şapte-opt metri şi gata, te cobora“, a spus Cătălin Georgescu, unul dintre plimbăreţi. Cu alţii, mai ghinionişti, balonul s-a desprins mai greu, iar câteva pale de vânt ar fi putut să strice petrecerea de lângă lacul cu nuferi. „Forţa portantă a balonului este aşa de mare încât chiar şi băncuţele de care este ancorat ar fi putut fi ridicate în aer“, a spus un sceptic. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului, Daniel Ionescu, omul care a mediatizat „ineditul“ zbor, a avut neşansa ca să aştepte ceva mai multişor până să se desprindă de la sol. Reamintim că în balon au avut şansa să se urce doar aceia care au trimis un gând bun către Primăria Râmnicului şi jurnaliştii. „A fost o acţiune inedită şi ne bucurăm. Vrem ca astfel de surprize să ni se facă şi în anii următori“, a spus unul dintre amatorii de zbor cu balonul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite