Mircea Rednic, hotărât să nu părăsească FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma înfrângerii cu 2-0 înregistrată pe teren propriu cu Farul Constanţa, antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, a declarat că, imediat după meci, a avut intenţia de a părăsi

În urma înfrângerii cu 2-0 înregistrată pe teren propriu cu Farul Constanţa, antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, a declarat că, imediat după meci, a avut intenţia de a părăsi echipa, dar a decis să rămână, deoarece datorează acest lucru jucătorilor şi finanţatorului principal al echipei, Adrian Porumboiu.
"Consider că trebuie să rămân la echipă. Mă simt dator faţă de domnul Porumboiu, de unii dintre jucători şi chiar suporteri. Să nu creadă că am venit aici doar să mă plimb. Îmi joc şansele până la capăt. Atunci când nu mai sunt şanse deloc, s-ar putea să renunţ. Nu pot să spun ce şanse avem. Depindem foarte mult de noroc, dar noi nu prea avem noroc. Consider că eu sunt vinovat pentru ultimele eşecuri, îmi susţin jucătorii şi nu plec până când nu voi fi convins că nu mai avem nicio şansă", a spus Mircea Rednic. Componenţii lotului FC Vaslui nu i-au putut oferi antrenorului Mircea Rednic cadou de ziua sa o victorie. FC Vaslui a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-0 în faţa echipei oaspete, Farul Constanţa, prin golurile marcate de Guriţă şi Voiculeţ. În etapa următoare, miercuri, 12 aprilie, FC Vaslui va întâlni, tot pe teren propriu, pe FC Argeş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite