Maramureş: Mircea Geaonă a primit un butoiaş cu pălincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maramureş: Mircea Geaonă a primit un butoiaş cu pălincă
Maramureş: Mircea Geaonă a primit un butoiaş cu pălincă

Liderul PSD, Mircea Geoană, s-a aflat duminică, timp de aproximativ o oră, în comuna maramureşeană Asuaju de Sus, unde se desfăşoară sărbătoarea locală Târgul Cepelor, participanţii dăruindu-i un clop şi un butoiaş cu palincă, transmite NewsIn.

Preşedintele social democrat a fost însoţit de coordonatorul de campanie, Mircea Ursache, dar şi de alţi lideri ai partidului de la nivel central. Geoană a venit în Maramureş cu elicopterul direct din localitatea hunedoreană Ţebea, unde a fost duminică la maifestările legate de comemorarea lui Avram Iancu, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Revoluţia Paşopistă şi a 137 de ani de la moartea sa.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a preferat să facă mai mult băi de mulţime decât să ţină discursuri politice. Acesta s-a plimbat prin mulţimea de oameni adunată la Târgul Cepelor din comuna Asuaju de Sus. Geoană a fost întâmpinat cu urale de lumea strânsă la sărbătoare. În plus, acesta a primit diverse daruri de maramureşeni, printre care s-au numărat o bucată de slănină, un butoiaş cu pălincă şi chiar un clop codrenesc, pe care însă liderul social-democrat a ţinut cu dinadins să îl plătească.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite