Mircea Badea: Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moderatorul emisiunii "În gura presei" a comentat luni seară pe marginea declaraţiei făcute de preşedintele Traian Băsescu în cadrul unui interviu difuzat de postul naţional de televiziune. Şeful statului a declarat că nu îi plac show-urile de la DNA.

„Lui Băsescu Traian începe să nu îi prea convină faptul că foarte mulţi de la PDL s-au perindat pe la DNA în calitate de martori. De la Anastase, până la Boagiu şi, mult mai important, Udrea", a spus Mircea Badea la Antena 3.

„Eu înţeleg că doamna Udrea a fost deranjată că a trecut pe DNA, chiar şi în calitate de martor. Dânsa, sigur, a avut o evoluţie artistică substanţială în dosarul ALRO, acolo unde existau şi multiple, multiple interceptări telefonice, care au dispărut de la dosar. Chiar dacă dosarul a fost închis. Interceptările telefonice din dosarul ALRO au dispărut exact ca dosarul de colaborare sau de urmărire al lui Traian Băsescu cu Securitatea sau de către Securitate. Nu există niciun fel de dosar nici de colaborare, nici de urmărire", a adăugat Mircea Badea.

"Nu este bine să o chemi pe Trumpiţa - cum i se spunea în interceptările dosarului ALRO doamnei Udrea - pe la DNA nici măcar în calitate de martor oricât de procedural ar putea părea unora la un moment dat. Deci, de fapt, răbufnirea lui Traian Băsescu era în acest sens. Mie îmi place că mi-a confirmat. Pentru Udrea ce nu face Traian Băsescu?!", şi-a încheiat realizatorul TV retorica.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite