Mircea Badea despre Huidu: Băieţaşul ăsta prost se credea într-un film intitulat "Huidu recuperat 100%"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Badea (Captură foto: Antena 3)
Mircea Badea (Captură foto: Antena 3)

Mircea Badea nu s-a putut abţine, până la urmă, să nu-i adreseze câteva cuvinte lui Şerban Huidu după ce a produs un accident rutier în care au murit doi oameni nevinovaţi.

Chiar dacă toată ziua a susţinut că "nu mă interesează personajul şi nu dau doi bani pe el", Mircea Badea s-a dezlănţuit în emisiunea pe care o moderează, "În gura presei"  de la Antena 3.

"Băieţaşul ăsta e prost, ceea ce ne-a demonstrat de multe ori. Băieţaşul ăsta credea că joacă într-un film, "Huidu e recuperat sută la sută!", a spus moderatorul de la Antena 3.

El a adăugat că dacă lui i s-ar fi întâmplat toate astea, lumea l-ar fi pus la zid. "Imaginaţi-vă dacă aş fi fost eu. Linşaj direct! Se cerea pedeapsa cu moartea! Acum!", a adaugat moderatorul.

Mircea Badea a adăugat pe blog că prostia nu are nicio legătură cu ghinionul. "Nu pot acum sa ma zbat de grija unuia care a scapat din accident si pe care l-am calificat anterior cu argumente suficiente ca fiind "excesiv de prost". Vad ca se vorbeste cu iz de baba otevista despre ghinion. Este oare o traducere superstitioasa a prostiei? Traditia m-ar obliga sa cred ca da", a scris Badea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite