Cerbul de Aur Junior merge la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerbul de Aur Junior merge  la Mioveni
Cerbul de Aur Junior merge la Mioveni

Câştigătorul celei de-a patra ediţii a Cerbului de Aur Junior, care a avut loc la Piatra Neamţ, este Ion Moise Bădulescu, un băiat de 11 ani din localitatea Mioveni, judeţul Argeş.

„Nu mă aşteptam să câştig, pentru că a fost o competiţie foarte strânsă“, a spus băiatul. A primi aproape 10 pe linie. „Cu o singură excepţie, adică un 9,95, Ionuţ a primit de la juriu numai note de 10“, a declarat viceprimarul Ana Monda, unul dintre cei 11 membri ai juriului.

În premieră, au fost acordate trofeele Cerbul de Argint şi Cerbul de Bronz. Primul trofeu a fost cucerit de Iuliana Puşchilă (13 ani), din Mangalia, iar al doilea i-a revenit Danielei Nicolae (15 ani), din Giurgiu.

Juriul a avut o misiune dificilă, întrucât micii concurenţi au fost foarte bine pregătiţi. „Pentru că departajarea se făcea foarte greu, a trebuit să jurizăm cu zecimale. Cât despre organizare, nu am ce să reproşez şi chiar mi-aş dori ca ediţia de anul viitor să o ţinem tot aici, chiar la nivel internaţional“, a spus compozitorul Dan Dimitriu, directorul concursului.

Evenimentul s-a desfăşurat pe o scena amenajată la Ştrandul Tineretului şi au participat 67 de copii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite