Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau: "Aştept un telefon de la doctorul Arafat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a anunţat astăzi că îl aşteaptă pe doctorul Raed Arafat să colaboreze în privinţa proiectului Legii sănătăţii.

"Îl aşteptăm pe doctorul Arafat să colaboreze cu noi, este preşedintele Comisiei de urgenţă a ministerului. Am vorbit cu dumnealui atunci când a plecat şi l-am rugat să rămână pentru că este nevoie să colaborăm în noul proiect de lege", a declarat ministrul Sănătăţii, citat de Realitatea TV.

Întrebat dacă doctorul Arafat ar putea reveni în funcţia de subsecretar de stat, Ritli Ladislau a răspus că nu ştie şi că aceasta este o decizie a primului-ministru. "Pe postul de subsecretar de stat este dr. Andrei Georgescu, decizia schimbării acestuia poate fi luată numai de către premier", a mai spus ministrul Sănătăţii.

Ministrul a mai spus că nu s-a gândit  dacă ar putea face o propunere premierului pentru readucerea doctorului Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat.  Ritli Ladislau a mai spus  că ar dori să folosească experienţa lui Raed Arafat în proiectul noii legi a sănătăţii şi a reiterat totodată ideea că urgenţa nu se va privatiza.

"Aştept un telefon de la doctorul Arafat. Dorim să reluăm discuţiile privind proiectul noii Legi a sănătăţi cât mai curând şi cu profesionişti", a spus Rittli Ladislau.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite