Ministrul Nemirschi la marşul Seawolves Bikers Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Nemirschi la marşul Seawolves Bikers Fest
Ministrul Nemirschi la marşul Seawolves Bikers Fest

Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, un împătimit al motoarelor, a participat, sâmbătă, împreună cu fiul lui, la un marş al motocicliştilor, organizat în staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa.

La marş au participat aproape 300 de motociclişti, aceştia încercând să atragă atenţia că şi ei trebuie să fie respectaţi în trafic, la fel ca şi conducătorii auto, scrie Agerpres.

Nicolae Nemirschi a fost impresionat de numărul mare de motociclişti care au participat la marş, exprimându-şi, totodată, convingerea că mesajul ce s-a dorit a fi transmis a fost perceput de toţi participanţii la traficul rutier.

Circa şase sute de motociclişti din întreaga ţară sunt cazaţi în Campingul Turist din staţiunea Mamaia, pentru a participa la Festivalul Moto - Rock care a debutat, vineri seara, printr-o serie de concerte şi concursuri.

Cu această ocazie, a fost organizat şi marşul motocicliştilor, manifestare care s-a desfăşurat sub supravegherea mai multor echipaje de ordine publică ale Jandarmeriei şi Poliţiei, fără a se înregistra incidente.

Clubul Seawolves Bikers din Constanţa a organizat întrunirea moto, pe malul mării, la Mamaia. Aceasta a avut loc în weekend, în campingul Tabăra Turist, un loc superb, cu plajă proprie, pusă în întregime la dispoziţia tuturor motocicliştilor participanţi.

Organizatorii au pregătit concerte blues, country, rock, hard & heavy metal, concursuri specifice şi inedite, de exemplu întrecere cu hidrobicicletele pe mare sau cu tricicletele pe nisip, focuri de tabără, paradă moto prin Mamaia şi Constanţa, striptease, focuri de artificii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite