Ministrul Adomniţei, autostopist la elicopter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un pas de a întârzia la propria cununie civilă, cu viitoa­rea sa soţie, Sabina (avocat, 27 de ani), ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a venit în Moldova cu elicopterul MIRA. El a

La un pas de a întârzia la propria cununie civilă, cu viitoa­rea sa soţie, Sabina (avocat, 27 de ani), ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a venit în Moldova cu elicopterul MIRA. El a participat sâmbătă la şedinţa de Guvern şi, din această cauză, risca să nu mai aibă timp suficient pentru a ajunge la Iaşi.

Salvarea a venit din partea ministrului de Interne, Cristian David, care i-a propus să-l însoţească într-un elicopter MIRA până la sediul Poliţiei de Frontieră Albiţa, din judeţul Vaslui, unde David avea treabă.

Ministrul Educaţiei a declarat pentru Realitatea TV că nu i se pare greşit faptul că a apelat la acest mijloc de transport.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Albiţa, elicopterul MIRA a aterizat la ora 15.00. “Domnul David a fost pe la noi, dar nu ştiu cine mai era în elicopter cu dumnealui”, a spus purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui, Mihai Amurăriţei. De la Albiţa, Adomniţei a venit cu o maşină până la Iaşi.

Premierul Tăriceanu a declarat ieri că Adomniţei va suporta “consecinţele politice” ale gestului său, dacă va primi confirmarea că ministrul a folosit elicopterul MIRA.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite