Miniştrii conservatori îi sfătuiesc pe ieşeni să investească în meşteşuguri tradiţionale şi veste antiglonţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Ghervasiuc şi Livia Sima, doi miniştri secretari de stat proveniţi din rândurile Partidului Conservator, au sugerat oamenilor de afaceri implicaţi în turism şi comerţ că pot să facă

Liliana Ghervasiuc şi Livia Sima, doi miniştri secretari de stat proveniţi din rândurile Partidului Conservator, au sugerat oamenilor de afaceri implicaţi în turism şi comerţ că pot să facă bani frumoşi investind în meşteşugurile bunicilor.
"Avem în vedere înfiinţarea la Iaşi a unor zone-pilot în care să fie încurajată întoarcerea la practicarea unor meşteşuguri tradiţionale. De exemplu, din vopsirea vegetală a lânii se câştigă foarte bine în Maramureş", a atras atenţia Livia Sima, secretar de stat în cadrul Autorităţii Naţionale de Turism. Ea i-a mai îndemnat pe afacerişti să dezvolte turismul cultural şi religios din zonă. şi Livia Ghervasiuc, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a dat sfaturi care, puse în aplicare, ar scoate profituri substanţiale. Ca persoana care supervizează exporturile de materiale strategice şi militare, Ghervasiuc este de părere că producerea şi exportul de veste antiglonţ pentru militarii NATO poate fi un început promiţător.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite