Miniştri PSD: Cinci portofolii disputate de lideri importanţi - surse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numeroşi lideri importanţi ai PSD îşi dispută astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului, ministerele care revin social-democraţilor.

Potrivit Mediafax, pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor se anunţa, încă din campanie, o luptă strânsă între Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea.

La Ministerul Afacerilor Externe se confruntă alţi doi candidaţi redutabili: Cristian Diaconescu şi Titus Corlăţean, în timp ce Ioan Toma şi Constantin Niţă luptă şi ei pentru Ministerul pentru IMM-uri.

Ministerul Mediului este, de asemenea, disputat de Rovana Plumb şi de viceprimarul Constanţei, Nicolae Nemirschi, susţinut de liderii organizaţiei PSD Constanţa, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Nici Ministerul Sănătăţii nu este un portofoliu care să fie obţinut uşor. Dacă în campanie se ştia că acest portofoliu va fi disputat de Irinel Popescu şi Florian Popa, în ultimele zile a mai apărut un candidat, în persoana lui Ionuţ Bazac, fost secretar de stat în acelaşi minister în Cabinetul Năstase.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite